A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Кідрівський ліцей
Каноницької сільської ради

Новини

Дата: від до Скинути

Дерево життя і творчости Тараса Шевченка

Коли первоцвіти пробуджують ще сонну землю, Україна святкує уродини свого Великого Сина- Тараса Шевченка. Його « Кобзар» став Конституцією української державности, яку ми маємо осягнути, аби збагнути наше сьогодення.    У Кідрівському ліцеї тривають Шевченківські дні. Здобувачі освіти 7-А класу створили дерево життя і творчости Тараса Шевченка, на листочках якого світлини, цитати, цікаві факти із життя поета.

16:33 07.03.2023

Вебінар для вчителів фізичної культури

28 лютого на базі Кідрівського ліцею був проведений вебінар для вчителів фізичної культури Каноницької громади на тему "Викладання спортивних ігор на уроках фізичної культури".  У ході заходу обговорили питання щодо використання методів навчання тактико-технічних елементів у спортивних іграх в умовах дистанційного навчання. Педагоги нашого ліцею ознайомили учасників із системою вправ для виконання технічних прийомів при вивченні баскетболу та волейболу в умовах дистанційного навчання. А також Софія Олександрівна представила всім нового спеціаліста відділу освіти, культури, молоді та спорту Бондар Світлану Володимирівну. Щиро дякуємо всім учасникам вебінару за активність та приємну атмосферу.

19:51 02.03.2023

Спартакіада школярів із баскетболу

19 лютого у Володимирецькому ліцеї "Колегіум" відбулася Спартакіада школярів із баскетболу. За результатами ігор, і хлопці, і дівчата нашого ліцею здобули ІІ місце, за що були нагороджені грамотами від Управління соціально-культурної сфери Володимирецької селищної ради.

17:02 20.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень