A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Кідрівський ліцей
Каноницької сільської ради

Новини

Дата: від до Скинути

Виховний захід у 10-Б класі "Історичний січень: Соборність, Голокост, Крути"

Напевно, багатьом із нас відомий вислів: "Хто не знає свого минулого, той не вартий майбутнього". Випробування сьогодення тільки підкреслюють його актуальність. Війна стала беззаперечним каталізатором вивчення цілісної історії нашої держави, тому 30 січня у 10-Б класі була проведена виховна година, яка дала змогу актуалізувати та поглибити знання здобувачів освіти про події, що трапились у нашій державі у січні. Тому тема заходу: "Історичний січень: Соборність, Голокост, Крути".

10:43 30.01.2023

Виховна година у 7-А класі до Міжнародного дня пам’яти жертв Голокосту

На жаль, ми не можемо змінювати події минулого. Але ми можемо глибоко їх вивчати і аналізувати, щоб зробити все можливе, щоб у нашому сучасному світі запобігти повторенню таких звірств у майбутньому.

12:30 27.01.2023

Вікторина "Що для тебе Україна"

В українській мові «соборність» означає всеєдність, цілісність, неподільність. Тож нехай цей урочистий день утвердить нас у єдності та патріотизмі, додасть кожному наснаги працювати задля блага нашої країни та добробуту наших людей. У 1-А класі була проведена вікторина "Що для тебе Україна". В ході вікторини говорили про найдорожче серцю кожної людини — Батьківщину. Її героїчне минуле і сучасне, її солов’їну мову та чарівну природу, народні звичаї та традиції.

15:20 22.01.2023

Інформаційні хвилинки до Дня Соборності України

Соборність передбачає не лише пам'ять про минуле, а й потребує згуртованої спільної праці та взаємодії в сучасній Україні, коли ми, з різних регіонів, спілкуємося, разом працюємо, створюємо знакове і важливе. Класні керівники 5-11 класів з нагоди свята організували інформаційні хвилинки «Україна–єдина».

15:03 22.01.2023

Виховний захід "Хлоп'ята-козачата"

До Дня Збройних Сил України з метою патріотичного виховання підростаючого покоління в 3-Б класі був проведений виховний захі д "Хлоп'ята-козачата".    

15:13 06.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень