A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Кідрівський ліцей
Каноницької сільської ради

Новини

Дата: від до Скинути

Профілактичні заходи від працівників поліції

Сьогодні у ліцеї були проведені профілактичні заходи зі здобувачами освіти інспектором з ювенальної превенції відділення поліції №1 Вараського РВП ГУНП та поліцейським офіцером Каноницької громади щодо правил поведінки, безпеки дорожнього руху та відвідування навчальних занять.

11:05 02.11.2023

День української писемности та мови

«… на високій священній Горі росло невмируще чудо-дерево Мова. Дерево те було життям народу волелюбного. Як тільки у сім‘ї народжувалася дитина, батьки зривали з чудо-дерева листочок і прикладали до уст немовляти. І вбирало дитя з того листочка силу і міць народу волелюбного, починало говорити мовою дідів і прадідів своїх. І чим більше зривали листків, тим густішала крона, тим буйніше дерево розросталося, сягало вершечком своїм неба синього, сонця гарячого».

11:01 27.10.2023

"Veres School Battle"

Сьогодні у м. Вараш відбулися зональні змагання з міні-футболу серед закладів ЗСО Рівненської області "Veres School Battle", в яких брали участь школярі Кідрівського ліцею.

10:57 26.10.2023

Всесвітній день хліба

Один з найпопулярніших продуктів у світі, без якого, мабуть, не обходиться жоден день нашого життя, - це, звичайно ж, хліб. Тому не дивно, що у нього є своє свято - Всесвітній день хліба, який відзначається щорічно 16 жовтня.

10:43 16.10.2023

Всесвітній день ментального здоров’я

10 жовтня у світі відзначають Всесвітній день ментального здоров’я. Це саме той день, коли треба замислитися про своє здоров’я та здоров’я оточуючих.

10:25 11.10.2023

Всеукраїнський урок єдності

Школярі нашого ліцею долучилися до Всеукраїнського уроку єдності, який відбувся 6 жовтня. Його підготували фахівці національного проєкту Мінкульту "Фільтр" та Суспільного мовлення.

10:19 09.10.2023

День захисників і захисниць України та День українського козацтва

З метою вшанування мужності й героїзму захисників незалежності та територіальної цілісності України, військових традицій, сприяння зміцненню патріотичного духу школярів у ліцеї пройшли заходи з нагоди Дня захисників і захисниць України та Дня українського козацтва, а саме: спортивні конкурси та змагання, Уроки мужності, виховні години та пізнавальні ігри.

10:08 03.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень