A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Кідрівський ліцей
Каноницької сільської ради

Волонтерська діяльність

Дата: від до Скинути

Четвертий рейс у Харків

І знову в дорогу… Четвертий рейс у Харків. Працівники Кідрівського ліцею готують гуманітарну допомогу харків‘янам. Небайдужі мешканці села поділилися усім, що мають. Найнеобхідніші речі, продукти харчування скоро будуть доставлені жителям цього багатостраждального, героїчного міста.

20:43 22.03.2022

«РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ»

«РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ» - саме під таким гаслом на базі Кідрівського ліцею розгорнувся справжній гуманітарний штаб. Жоден житель села не залишився осторонь: діти плели маскувальні сітки, дорослі- готували допомогу як і нашим захисникам, так і жителям територій, де ведуться бойові дії. Десять вантажних бусів з продуктами харчування, одягом, засобами гігієни, ліками відправили в Київ, Київську область, Харків. Не бояться наші водії далекої дороги, ворога, бо покладаються на Бога і знають, що десь там потрібна допомога.

20:39 18.03.2022

Благодійний ярмарок

І знову смачний благодійний ярмарок в ліцеї. На великій перерві шкільний хол закладу нагадував велетенський вулик. Було стільки цікавого і смачненького, що очі розбігалися! Дякуємо господиням 7-А класу за організацію.

20:36 23.02.2022

Благодійний ярмарок

Учні 6-Б класу долучились до доброї справи і провели солодкий благодійний ярмарок. Тістечка, вафлі, зефір - чого тільки не було на столах! Домашню випічку охоче розкуповували не тільки діти, а й вчителі.

20:30 15.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень