A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Кідрівський ліцей
Каноницької сільської ради

Волонтерська діяльність

Дата: від до Скинути

Неодмінно переможемо

Запорізька область- край козацької звитяги, мужності і нескореності. Саме туди нашим відважним воїнам був доставлений гуманітарний вантаж із Кідер. Продукти харчування, засоби гігієни отримали військові. Це найменше, що ми можемо зробити для наших захисників.

21:27 09.09.2022

Благодійна акція "Допоможи захиснику"

З нагоди свята Останнього дзвоника з учнями ліцею було проведено тематичні виховні години та благодійна акція "Допоможи захиснику", під час якої вдалося зібрати 6400 грн. Всі кошти будуть перераховані на потреби наших захисників.

21:18 06.06.2022

Підтримка для Харкова та Харківської області

Затишні домашні кухні, ліцей нашого села перетворилися на маленькі волонтерські центри, у яких готують допомогу для жителів тих областей, які постраждали від « подиху» війни і, звичайно, для наших відважних захисників. Бо лише завдяки їм ми можемо спокійно займатися цією благородною справою.

21:18 04.05.2022

Щирі слова дітей до захисників

Гордість переповнює дітей, коли вони малюють малюнки, плакати, співають українські пісні! Діти знають, що таким чином допомагають наших захисникам.

21:08 21.04.2022

Великодні гостинці для харків'ян

Для харків‘ян напередодні світлого Христового Воскресіння відправили великодні гостинці. Вправні господині наготували багато смаколиків, щоб ті, хто зустрічатиме це величне свято в підвалах чи сховищах, відчули нашу підтримку. Цього разу до нас приєдналися жителі села Дубівка. Працівники ЗДО « Вишенька» передали випічку, щиро дякуємо їм за допомогу.

21:08 20.04.2022

Благодійна лінія фронту

У цій війні в кожного з нас своя лінія фронту, і тільки докладаючи спільних зусиль ми неодмінно переможемо!

21:01 12.04.2022

Віра в перемогу

Змучена ворогом, але нескорена Буча, стійкий Харків - це місця призначення чергового гуманітарного вантажу з Кідер. Продуктові набори, консервацію, овочі отримають жителі цих міст.

21:01 06.04.2022

Україна переможе

У селі Кідри на кухні Дому молитви ведеться активна робота: смажать, печуть, тушкують,- і все це для наших захисників і громадян, які проживають на територіях, де велися чи ведуться бойові дії. Наші господині завдяки підтримці волонтерів, благодійників та інших небайдужих приготували багато смачних страв: котлети, бургери,смажену рибу, тушонку, а скільки солодощів напекли…

20:46 01.04.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень