A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Кідрівський ліцей
Каноницької сільської ради

Перемога неодмінно буде за нами

Дата: 01.03.2023 19:42
Кількість переглядів: 18

Знову поспішаємо в ліцей, але не на підборах, не в костюмах чи сукнях ( і так уже цілий рік), а в звичайному одязі, хустинках і фартушках, бо маємо важливу справу: приготувати частування для військових на передову.

Надихаємося їхньою мужністю і стійкістю, черпаємо енергію зі слів подяки, які щоразу отримуємо, і ще завзятіше починаємо працювати. Але це не просто чергові відеречка вареників, голубців чи пиріжків. Ні, це наша підтримка, любов і турбота, безмежна вдячність за хвилини спокою і тиші,за мирне блакитне небо, за новий прихід весни.

Маємо колосальну підтримку від кухарів ліцею, від жителів села. Господині не шкодують ні часу, ні продуктів, аби приготувати щось смачненьке для захисників. Особливими витворами мистецтва є торти, які так подобаються військовим! Цього разу до нас долучилися працівники ЗДО " Вишенька" с. Дубівка. Їхні солодощі будуть до смаку хлопцям. Шана і подяка всім вам за добродійність!

Мабуть,Василя Кібиша, нашого волонтера, впізнають на кожному блокпості Запорізької, Донецької, Луганської, Харківської областей, бо саме він доставляє гуманітарні вантажі військовим. Нехай дорога завжди буде легкою!

Віримо, що перемога неодмінно буде за нами, у своїй вірі покладаємося на Бога, бо « ті, хто надію складають на Господа, силу відновлять, крила підіймуть, немов ті орли». І це про наш народ!!!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень