A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Кідрівський ліцей
Каноницької сільської ради

Умови доступності закладу освіти для навчання осіб з ООП

Дата: 02.08.2022 12:46
Кількість переглядів: 11

В Кідрівському ліцеї Каноницької сільської ради   створені сприятливі умови для навчання дітей з особливими освітніми потребами, забезпечено їх безперешкодним доступом до всіх приміщень школи.

Для дітей, які отримують освіту за індивідуальною формою (педагогічний патронаж), забезпечується реалізація індивідуальної освітньої траєкторії здобувачів освіти шляхом розроблення  індивідуальних навчальних планів та індивідуальних програм розвитку, психологічний супровід, надання доступу  до безкоштовного користування підручниками, навчальними посібниками та іншою літературою  бібліотечного фонду,  створено позитивний клімат шкільного середовища, обладнано пандус.

В 2021 – 2022 навчальному році за індивідуальною формою ( педагогічний патронаж) здобувають загальну середню освіту  7 дітей з особливими освітніми потребами за наступними нозологіями: з порушенням інтелектуального розвитку – 5 осіб, з порушенням опорно-рухового апарату – 1 особа, з порушенням психічного розвитку – 1 особа.

Освітні послуги надаються відповідно до потреб дитини та у формі, яка найбільше відповідає стану дитини та її індивідуальним можливостям. Освітній процес забезпечений необхідними засобами навчання з урахуванням індивідуальних потреб. Здобувачі освіти мають можливість періодично долучатися до учнівського колективу з метою соціалізації ( у межах загальношкільних освітніх заходів).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень